WILD AT HEART BBQ SITTARD

WILD AT HEART BBQ SITTARD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 543 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wild at heart BBQ Sittard. Meer weten? Ontdek meer

13 feb 2022 om 14:36 Nee 1x en nooit meer, de burger was koud, frieten taai, de brownies veel te duur en droog. Ik wil het liefst mijn geld terug!
13 feb 2022 om 0:45 Ribs zijn echt achteruit gegaan voorheen proefde je de BBQ en waren ze anders gekruid. Nu lijkt het op een gekookte ribs met BBQ saus. Jammer van de switch in bereiding/kok/kwaliteit.
10 feb 2022 om 20:47 Heerlijk eten! Super spareribs, heerlijke frietjes, goede burgers. Elke keer super!
6 feb 2022 om 23:06 Wat hebben wij vanavond ontzettend lekker gegeten. Echt een aanrader! De burgers waren verrukkelijk en de spare-ribs waren net zo heerlijk.
5 feb 2022 om 21:04 aardige bezorger, lekker eten!
5 feb 2022 om 19:24 Hamburger met extra! Extra vulling en een extra byte. Goed vlees, heerlijke samenstelling. Goede frietjes. Koolsalade was dan eenvoudig. Zo ook het broodje. Bezorging zoals beloofd en warm, maakt veel goed.
4 feb 2022 om 21:49 Het eten was koud! Heel jammer. Voor ons nooit meer!
29 jan 2022 om 22:49 Vlees was mals en smaak goed, maar helaas proefde het meer gekookt dan die BBQ smaak die je wilt hebben bij spare ribs. Te kort onder de gril?
29 jan 2022 om 19:48 het viel mij vandaag tegen....in het begin waren de frietjes super lekker en de spareribs kwamen echt van de bbq. Nu is het net alsof de spareribs gekookt zijn...de kippevleugels waren ook flauw. Ik mis de smaak van het begin...helaas
28 jan 2022 om 19:18 Super lekkere burgermeni en snel bezorgd met een vriendelijke bezorger
23 jan 2022 om 20:01 Het eten krijgen duurde vandaag even wat langer, maar erg begrijpelijk als het heel druk is. De bestelde hamburger smaakte erg goed en nog belangrijker, het eten was warm. Daarnaast was de bezorger ook erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar :)
21 jan 2022 om 20:27 Was zeer lekker